Suomalaisuuden perikuva Realismia järki käteen!

Seksuaalinen härintä Suomessa

Mikä saa ihmisen halventamaan naista ja sekaantumaan pieniin lapsiin?

 

Raiskaus yleisesti on hyvin arka aihe monelle ja tästä asiasta ei helposti puhuta. Moni raiskaus jääkin kertomatta ja tekijöitä ei välttämättä saada kiinni kun he ovat onnistuneet luomaan henkisen yliotteen uhreihinsa. En tiedä mitään muuta vastenmielisempää asiaa kuin raiskaaminen, jossa riistetään vieraan ihmisen vapaus ja viedään yksityisyys väkisin. Haluaisin tietää ajattelevatko raiskauksen tehneet ihmiset koskaan tekojensa seurauksia? 

 

Ihmettelen tätä viimeiaikaista villitystä leimata vähemmistöryhmittymiä ainoastaan raiskaajiksi kun maahan tulleista vain muutama promille on tehnyt näitä kauheuksia täällä Suomessa ja aiheuttanut monelle uhrille lopullisen merkinnän heidän tahtomattaan sitä. Tätä asiaa ei kuitenkaan voi painaa villaisella, sillä raiskaaminen ei millään lailla ole hyväksyttävä ilmiö ja se pitää tuomita kaikilla mahdollisilla keinoilla täällä. On valitettavaa että tietyt henkilöt maahantulleista ovat aiheuttaneet omalla toiminnallaan mittavaa vihaa heidän ryhmittymiään kohtaan. Yleensä tarvitaan vain joku tyhmä ajattelematon henkilö joukossa ja saadaan leimautuminen aikaiseksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä asia ei ole niin yksinkertainen kuin mitä antaa ulkopuolelle näyttää, sillä leimaatta nyt tiettyä ryhmittymää minun on todettava, että median ja internetin valtavirrasta on nähty huolestuttavia videoita miten näitä nuoria miehiä "aivopestään" koulutetaan. 

 

Rajat kiinni dokumentti oli hyvin valaiseva, mutta olin tosin nähnyt jo aikaisemmin islamilaisen kulttuurin sisältä tulevia videoita ja puhunkin nyt radikaaliryhmittyvien antamista viesteistä ulkomaailmaan. Ei pidä leimata koko islamin uskontoa näiden muutamien ryhmittymien vuoksi, sillä pelkkä uskonto ei kannusta tappamaan eikä raiskaamaan ihmisiä tai tekemään muutakaan lainvastaista vaan päinvastoin kannustaa rakastamaan lähimmäistään kuten meilläkin kristinuskossa. Meidän uskontomme on aika lähellä toisiamme, mutta heidän uskontonsa pohjautuu vanhempaan aikakauteen eikä sitä ole modernisoitu kuten esim meillä vanhasta testamentista luotiin uusi testamentti.

 

No leimaamatta vain tiettyä yhtä ryhmittymään on hyvä palauttaa muistiin Suomessa tuomittujen lapsiseksuaalirikosten tekijöitä ja raiskaajien saamia tuomioita. Emme voi pelkästään sanoa, että vain islamilaisessa kulttuurissa tapahtuu raiskauksia vaan tätä tapahtuu ympäri maailmaa. Pitää muistaa että raiskaaminen on sairaus ja uskonnon kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, sillä radikaaliryhmittymät ovat itse muokanneet uskontoa luoden omia sääntöjä kuten esim jehovantodistajat ja mormonit, joiden raamattu ei perustu ollenkaan oikeaan raamattuun. Meillä on näitä "lahko" ryhmittymien uskontoja lukemattomia ja osa on järkyttänyt teoillaan kuten joukko itsemurhat ja muut sairaalloiset seksi orgiat sukulaisten kesken. Lahkoja riittää näiden syntyminen on tapahtunut pienen ryhmän johdosta.

 

Kuitenkin edelleen raiskaamiseen täytyy saada täysi pysähdys, sillä meidän tulee pystyä kävelemään turvallisesti ulkona ilman pelkoa. Pidän ongelmallisena sitä että viranomaistahojen resurssit ovat paikoin heikkoja pitämään yllä yleistä järjestystä. Meidän tulisi pystyä kehittämään keinoja ja työkaluja näillä nykyisillä resursseilla. Pelkät kameravalvonnat ja muut tekniset valvontajärjestelmät eivät juokse kiinni näitä tekijöitä ja ennenkuin tilanne riistäytyy lopullisesti käsistä olisi syytä miettiä miten saisimme tilanteen hallintaan.

 

Nyt voimme jo nähdä ongelman riistäytyneen kun olemme joutuneet perustamaan katupartioita pitämään järjestystä yllä. Minusta ajatus on erittäin hyvä, jos tämä tapahtuisi virkavallan kanssa yhteistyössä ja he antaisivat koulutusta näille vapaaehtoisille ryhmille. Yhteistoimintaa pitäisi saada enemmän virkavallan kanssa, jotta toiminta ei paisuisi pelkästään rasistiseen suuntaan ja joukkotappeluiksi eri alueilla. Väkivalta ei ratkaise ongelmaa, mutta se voi pahimmillaan käynnistää suuria ryhmittymien välisiä jännitteitä ja aiheuttaa suuriakin ongelmia tulevaisuudessa. Tämäkin asia ei ole niin kaksipiippuinen ja ymmärrän vanhempien huolenaiheen lapsiensa turvallisuudesta. Toivoisinkin hallitukselta pikaista kannanottoa asian tiimoilta, että saataisiin kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.  

 

On valitettavaa että maailmalla leviää harhaanjohtavaa propagandaa puolin ja toisin. Me olemme tietynlaisessa sodankäynnissä heitä vastaan, mutta kaipaammeko lisää työmaata oikeiden sotien lisäksi. Olemme taistelleet ja uskonto on johtanut maailmalla sodankulkua nykyiseen pisteeseen. Rauhan saavuttaminen on pitkän prosessin tulos ja kunnes jokainen osapuoli ei ole valmis kompromisseihin tulee jännitteet edelleen vaikuttamaan heidän kesken. En näe ongelmien ratkeavan vielä pitkään aikaan mutta olisi hyvä saada vastapuolen silmät aukeamaan mitä voisi tapahtua pahimmillaan ja haluavatko he oikeasti kulkea valittuun suuntaan. Onko meillä syytä taistella toisiamme vastaan ja mitkä ovat motiivit kaikelle. Voisi sanoa, että vastapuoli katsokoon myös peiliinsä sillä me olemme ainakin yrittäneet ja emmekä voi väkisin muuttaa heidän ajattelumaailmaansa. Olemme heittäneet pallon vastapuolelle ja heidän tulee tehdä ratkaiseva liike. Täytyy kuitenkin muistaa Suomi puolustaa tarvittaessa ja puuttuu turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tietenkin toivon asioiden ratkeavan puhumalla ja viimekädessä sovittelulla ettei tarvitsisi tarttua aseeseen turhaan. Elämme nyt muutoksen aikakautta ja meidän suvaitsevaisuutta on koeteltu todenteolla. Voiko sanoa että vielä pitäisi kestää, mutta toivoisin että rikoksen tekijät laitettaisiin edesvastuuseen teoistaan entistä tiukemmin. Rikollisuus on saatava kitkettyä Suomesta että voisimme tuntea turvallisuuden tunnetta kotonamme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Mikä saa IHMISEN halventamaan NAISTA"

Lol

Käyttäjän JaniMalm-berg kuva
Jani Malmberg

Raiskaus on mielestäni naisen halventamista pahimmillaan ja asiasta puhumiseen yleensä leimautuu helposti rasistiksi jos viittaa mitenkään näihin vähemmistöryhmittymiin vaikka raiskaustapaukset ovat lisääntyneen maahanmuuttajien saapuessa tänne Suomeen. Halventamisella myös tarkoitan juurikin näiden ääri radikaaliryhmittymien suhtautumista naisiin heitä poljetaan miesten rinnalla minusta rajat kiinni dokumentti oli hyvinkin valaiseva ja onhan tämä asia tiedetty jo aikapäivää sitten. Kuten mainitsin asiasta keskustelu on ongelmallista missä mittakaavassa tahansa. Viranomaistahoja kehoitetaan pysymään hiljaa näistä rikoksista kysynkin vain miksi? Eikö ole oikeudenmukaista rotuun uskontoon katsomatta, että kaikki raiskausrikoksia tehneet joutuvat julkisuuteen. Asia on saanut aika kapekatseisen linja keskusteluissa kun nämä viimeiaikaiset rikokset ovat kohdistuneet maahanmuuttajiin.

Mielestäni ministeriön linjaus rikoksen tekeminen ei ole välitön käännytyspäätös on älytöntä ettei rikoksen tekijää voida palauttaa kotimaahansa tai näistä rikoksista saadut tuomiot eivät ole riittävät. Oikeusjärjestelmä ei mielestäni nykyisellään suojele naisia raiskauksen ja muunkaan osalta. Oikeusjärjestelmää tulisi rukata palvelemaan paremmin kansalaisten turvallisuutta, sekä laittaa edesvastuuseen entisestään rikoksen tekijät.

Hallituksen linjaus on hyvin suopea maahanmuuttajien aiheuttamiin ongelmiin tosin omissakin löytyy näitä rikollisia ja olisikin hyvin tärkeää, että tuomiot saataisiin paljon tiukemmaksi. Nykyisellään vankeusjärjestelmä houkuttaa palaamaan vankilaan, koska meillä on hyvät oltavat Suomen vankiloissa. Pitäisi ottaa mallia esim yhdysvaltain rangaistusvankiloista mihin vastaavia rikoksen tekijöitä laitetaan. Kuitenkin vankien hoitoon tulee panostaa sen verran että saadaan heidät hoidettua tarpeeksi huolella ettei pääse syntymään samantapaisia rikoksia.

En ymmärrä miksi tämä asia naurattaisi ketään kun lukee tuolta lehdistä mitä raiskauksia on tapahtunut ja lapset joutuvat kärsimään. Ei minua ainakaan naurattaisi tämänkaltainen toiminta ja olisin syvästi huolissani tapahtuneista kauheuksista. Turvallisuus kun varmasti on jokaisella mielessä, että kotimaassaan ei tarvitsisi pelätä iltaisin kulkea. Väärä suunta on leikata viranomaisten palveluista ja henkilöstökuluista. Kuten on huomattu pienemmissä kunnissa ei poliiseilla riitä resurssit torjua näitä ongelmia. Poliisijohdon viesti medialle oli hyvin selkeä mielestäni, että tämänkaltainen säästäminen ei voi enää jatkua ja koko ajan joudutaan pyytämään erilaista virkaapua mm armeijalta kun maahanmuuttajien määrä on suhteessa isompi mitä on valmius ottaa.

On tärkeää mielestäni saada hallitus ymmärtämään, että tässä mennään pahasti puutapäin ja kun ongelmat paisuvat liian isoiksi voi olla myöhäistä enää pystyä pitämään koko palettia kasassa.

Toimituksen poiminnat