Pääministeri itse vetäytyy ottamasta maahanmuuttajaa kotiinsa

 

U"

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) lupaa antaa Kempeleen-kotinsa turvapaikanhakijoiden asuinpaikaksi.

Sipilä kertoi asiasta lauantaina Ylen Ykkösaamussa ja vahvisti asian Helsingin Sanomille Helsingissä Yrittäjien päivän katujuhlassa Helsingin Narinkkatorilla. Turvapaikanhakijat voisivat muuttaa Sipilöiden luo ensi vuoden alussa.

”Talo on pohjoisessa vähällä käytöllä. Päätimme vaimoni aloitteesta, että voisimme hyödyntää sitä tällaiseen tarkoitukseen ensi vuoden alusta", Sipilä kertoo.

"Väliaikaisesti taloon voidaan majoittaa ehkä parikymmentä henkeä, mutta pidemmänkin ajan siellä voi olla kolme tai neljä perhettä.

"Kyllä me tästä tilanteesta selviämme. Vetoan nyt myös suoraan kansalaisiin, että löytyy sellainen henki, jolla tämä homma hoidetaan", Sipilä sanoo.

Sipilä kannustaa suomalaisia auttamaan turvapaikanhakijoita. Hänen mukaansa auttamisen tapoja on monia, kuten kotimajoitus, vaatekeräykset ja vapaaehtoistyö.

Sipilä lupasi, että valtio ja hallitus tekevät oman osuutensa, jotta kaikki hakijat saadaan majoitetuksi."

http://www.hs.fi/politiikka/a1305982959944

Mielenkiinnolla tässä katsoin tämän päivän lööpeistä kun arvoisa pääministerimme ilmoitti iltalehdessä, että he eivät tarjoakaan maahanmuuttajille kotinsa palveluita. Tässä sen näkee miten helppo on sanojansa syödä ja vielä vetoaa kansalaisiin, että yhdessä tämä hoidetaan ja talkoohengellä.

 

 

Kyllä on usko mennyt täysin tämänkaltaiseen hallitukseen, jossa näyttää enemmän olevan laki kuin poikkeus pyörtää sanojansa. Kyllä olisin nähnyt mielelläni aloitteen arvon pääministeriltä asian eteenpäin viemiseksi. Olisin jopa itsekin voinut harkita majoittamista yhdelle pakolaiselle / maahanmuuttajalle, mutta asiasta meni täysin uskottavuus kun hallitus vetäytyy omista sanoistaan.

 

JaniMalm-berg
Muutos 2011 Helsinki

Aktiivinen seuraaja poliittisissa asioissa ja yhteiskunta kiinnostaa niin kotimaan osalta kuin ulkomaiden osalta. Maanpuolustajahenkinen persoona, joka ei pelkää asettua sanojensa taakse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu