Suomalaisuuden perikuva Realismia järki käteen!

Pääministeri itse vetäytyy ottamasta maahanmuuttajaa kotiinsa

 

U"

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) lupaa antaa Kempeleen-kotinsa turvapaikanhakijoiden asuinpaikaksi.

Sipilä kertoi asiasta lauantaina Ylen Ykkösaamussa ja vahvisti asian Helsingin Sanomille Helsingissä Yrittäjien päivän katujuhlassa Helsingin Narinkkatorilla. Turvapaikanhakijat voisivat muuttaa Sipilöiden luo ensi vuoden alussa.

”Talo on pohjoisessa vähällä käytöllä. Päätimme vaimoni aloitteesta, että voisimme hyödyntää sitä tällaiseen tarkoitukseen ensi vuoden alusta", Sipilä kertoo.

"Väliaikaisesti taloon voidaan majoittaa ehkä parikymmentä henkeä, mutta pidemmänkin ajan siellä voi olla kolme tai neljä perhettä.

"Kyllä me tästä tilanteesta selviämme. Vetoan nyt myös suoraan kansalaisiin, että löytyy sellainen henki, jolla tämä homma hoidetaan", Sipilä sanoo.

Sipilä kannustaa suomalaisia auttamaan turvapaikanhakijoita. Hänen mukaansa auttamisen tapoja on monia, kuten kotimajoitus, vaatekeräykset ja vapaaehtoistyö.

Sipilä lupasi, että valtio ja hallitus tekevät oman osuutensa, jotta kaikki hakijat saadaan majoitetuksi."

http://www.hs.fi/politiikka/a1305982959944

Mielenkiinnolla tässä katsoin tämän päivän lööpeistä kun arvoisa pääministerimme ilmoitti iltalehdessä, että he eivät tarjoakaan maahanmuuttajille kotinsa palveluita. Tässä sen näkee miten helppo on sanojansa syödä ja vielä vetoaa kansalaisiin, että yhdessä tämä hoidetaan ja talkoohengellä.

 

 

Kyllä on usko mennyt täysin tämänkaltaiseen hallitukseen, jossa näyttää enemmän olevan laki kuin poikkeus pyörtää sanojansa. Kyllä olisin nähnyt mielelläni aloitteen arvon pääministeriltä asian eteenpäin viemiseksi. Olisin jopa itsekin voinut harkita majoittamista yhdelle pakolaiselle / maahanmuuttajalle, mutta asiasta meni täysin uskottavuus kun hallitus vetäytyy omista sanoistaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Raiskauskohujen jälkeen ei ole enää kovinkaan muodikasta hehkuttaa maahanmuuton onnea ja autuutta.

Saksassa Merkelin asema käy tukalaksi ja kaikki muistavat miten hän toivotti avosylin kölnin rettelöitsivät tervetulleeksi saksaan (riehumaan ja raiskaamaan) "tekemään töitä" ja "rakentamaan yhteiskuntaa".

Käyttäjän JaniMalm-berg kuva
Jani Malmberg

Koko maahanmuutto on täysi fiasko ja riistäytynyt käsistä. Nauratti vain kun muistelin syksyllä arvon Pääministerin julkisia heittoja tästä talkoohengestä ja ymmärtämisestä heitä kohtaan. No tämä nähtiin jo ongelmana 90 -luvulla ja ennemminkin kun sodat loppuivat. Tasaiseen tahtiin ollaan annettu luisua tämä ongelma isoksi paletiksi nyt sitten tässä odotellaan kun jossain räjähtää?

Toimituksen poiminnat